Hiihtokauden päättäjäisiä juhlittiin kakkukahvien merkeissä.

Menneen talven lumia muisteltiin hiihtokauden päättäjäisissä, joita vietettiin lämpimissä olosuhteissa Koukun majalla 6.7. Tunnelma oli korkealla, koska mukaan oli myös ehtinyt osa seuramme edustushiihtäjiä. Korona siirsi jo toistamiseen juhlinnan näin pitkälle keskikesää. Mukana juhlimassa olivat myös seuramme hiihtokoululaiset sekä talkoo- ja muuta taustajoukkoa.
Seuralla oli hyvä talvi kilpahiihdon suhteen, sillä SM-mitalejakin saatiin.
TUULI RAUNIO edusti Suomea nuorten MM-HIIHDOISSA, joka päätyi kuitenkin suksirikkoon, heti lähtöviivan jälkeen. SM-kisoista hän sai kaksi mitalia N-20 sarjassa. Tuuli harjoittelee nuorten maajoukkueessa ja tällä hetkellä hän leireilee valmentajansa kanssa Kittilän metsissä.
Toinen mitalistimme on AINO PIHLAVA, he saivat Tuulin kanssa parisprintissä SM-hopeaa. Aino harjoittelee kesän kotimaisemissaan Lamminpään harjussa ja Mustavuoressa, sekä tekee pitkiä rullasuksilenkkejä.
Molemmat tytöt opiskelevat viimeistä vuotta Sotkamon Urheilulukiossa, samoin myös Julia Junkkala.
Myös ELIAS MÄKINEN oli ennättänyt paikalle. Elias siirtyy ensi talvena M-20 sarjaan. Hän käy Sammon Urheilulukiota, jota on vielä kaksi vuotta jäljellä. Viime talvena oli useita sijoituksia kymmenen parhaan joukossa, paras SM-sijoitus tuli 15 km:llä 5.sija.
IKE MELNITS ei päässyt tulemaan päättäjäisiin, mutta viime talvena tuli kaksi SM-mitalia, M-18 SM-sprintin 2. ja parisprintistä Konsta Mäntyvaaran kanssa 1.sija. Ike siirtyy myös ensi talvena M-20 sarjaan.
Konsta Mäntyvaara ja Teemu Kupiainen ovat vaihtaneet seuraa.
Hiihtokoululaiset palkittiin myös menestymisistään.
Kaikille tsemppiä treenaamiseen ja ensi talven kisoihin!
Kiitos aktiiviselle talkooporukalle ja yhteistyökumppaneille!
Illan päätteeksi saunottiin ja grillattiin makkaraa ja kaikilla oli hauskaa.