KISALLE SM-VIESTIKULTAA 2022 MENNESSÄ SEKÄ TYTÖILLE ETTÄ POJILLE

Projekti resurssien parantamiseksi ja hyvän joukkuehengen luomiseksi, tavoitteena viestikullat sekä tytöissä että pojissa.

Projektin tavoitteena on kerätä Kisan nuorten hiihtäjien leiritykseen, valmennukseen ja välineisiin rahaa ja pienessä määrin myös suksihuoltoon, jotta SM-viestikulta on mahdollinen vuoteen 2022 mennessä.
Saada yhteistyökumppanit, niin yksittäiset henkilöt kuin ryhmät, yhteisöt tai yritykset, haluamaan mukaan tähän tuplasti voittavaan joukkueeseen. Samalla yhdistetään voimia niin Nokian Kankaantakana kuin Teiskossa, Tampereella, Siivikkalassa, Sastamalassa ja Isossakyrössä sekä erityisesti Vuokatissa, jossa useimmat alla mainituista hiihtäjistä harjoittelevat. Parannetaan näkyvyyttämme ja samalla uskottavuuttamme, jolloin tämä ikäänkuin ruokkii itseään.

Mukana hiihtäjät:
Tuukka Kupiainen (15)
Elias Mäkinen (15)
Konsta Mäntyvaara (15)
Lari Laine (19)
Jaska Lius (18)
Julia Junkkala (16)
Aino Pihlava (16)
Tuulia Raunio (16)
sekä muut?

Projekti jakaantuu kolmeen erilliseen projektivuoteen. Äitienpäivä olkoon joka vuosi edellisen kauden loppu ja uuden alku. Sponssorilista uusitaan aina ko.ajankohtana.

Samalla polkaistaan käyntiin myös suksihuollon aloitus. Tarkoituksena on olla huollon osalta paikalla ja parhaassa ”tikissä” nuorten SM-hiihtoviestien viikonloppuna. Joukkueelle varataan huoltotila, joka toimii kaikkien kokoontumispaikkana, infopisteenä ja yhteishengen nostattajana, yhteistyökumppaneiden mainosalustana sekä fanien ihmettelyn aiheena ja vastustajien kauhun lähteenä.

Järjestetään fanimatka SM-viesteihin, mikäli riittävä määrä osallistujia löytyy.

JOS EMME USKO TÄHÄN ITSE, EI SIIHEN USKO MUUTKAAN !!!!!!!!!