KOUKUN MAJA SULJETTU 22.3. ALKAEN

Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta talvesta ja erityinen kiitos Nokian kaupungin latuhuollolle, joka piti Koukun ladut huippukunnossa koko hiihtokauden ajan.
Kiitos myös loistaville talkootiimiläisille, jotka ahkeroivat koko talven kahviossa.
Kiitos yhteistyökumppaneillemme.

Tästä on hyvä jatkaa ensi talvena!

Aurinkoista ja liikunnallista kevättä kaikille!

KANKAANTAAN KISAN HIIHTÄJILLE SM-MITALEITA JYVÄSKYLÄSTÄ

Kankaantaan Kisan hiihtäjät menestyivät hienosti SM-hiihdoissa Jyväskylässä 20.-21.2.

M-18 sarjan parisprintissä Konsta Mäntyvaara ja Ike Melnits voittivat SM-kultaa. Konsta otti myös M-18 sarjan 15 kilometrillä pronssia, Elias Mäkinen oli 5. häviten 18 sek. pronssimitalista, Ike Melnits 11. ja Tuukka Kupiainen 25.

N-20 sarjan parisprintissä Tuuli Raunio ja Aino Pihlava hiihtivät SM-hopealle. N-20 sarjan 15 kilometrillä Tuuli oli 4.häviten 55 sek. pronssimitalista ja Aino 7.

M-20 sarjan parisprintissä veljekset Elias ja Julius Mäkinen onnistuivat hienosti, sijoitus 6., mukana oli tuoreita nuorten MM-mitalisteja.

Näillä tuloksilla seuramme maine nousi hiihtopiireissä, siitä kiitos hiihtäjille.

ONNEA KAIKILLE HIIHTÄJILLE HIENOISTA SUORITUKSISTA JA TSEMPPIÄ SEURAAVIIN SM-KISOIHIN, JOTKA PIDETÄÄN KEURUULLA 13.-14.3.2021!

KUVIEN KERA JAAMME TUNNELMAA JYVÄSKYLÄN KISOISTA!

M18 sarja

M18 Konsta Mäntyvaara tuo ja Ike Melnits lähtee kärjessä ankkuriosuudelle

M18 parisprintin finaali, Ike Melnits tulee kärjessä, kultaa tuli

M18 parisprintin palkintojenjako

M18 parisprintin kultamitalistit Konsta ja Ike

M18 15km Elias

M18 15km Konsta pronssia

M18 15km palkintojenjako

M18 15km Konsta pronssia ja Elias 5.

N20 sarja

N20 parisprintin finaalin vaihto, Aino vaihtaa kärjessä, Tuuli lähtee

N20 parisprintin finaalissa Tuuli on kärjessä

N20 parisprintin palkintojenjako

N20 parisprintin hopeamitalistit Aino ja Tuuli

M20

M20 parisprintin finaali, Elias kärjen tuntumassa

M20 Julius taistelee parisprintin finaalissa kärjen mukana, Kuvassa myös nuorten MM-kultamitalisti Niilo Moilanen(keltainen asu)

Seurahengen ylläpitoa, kuoharit mitalien johdosta. Kuvassa Ike ja Aino

Nuorten SM-hiihdot Kontiolahdella 14.-16.2

Nuorten suomenmestaruuksista kilpailtiin Kontiolahdella 14.-16.2.20. Ohjelmassa olivat perjantaina sprintit, lauantaina yhteislähtökisa vapaalla ja sunnuntaina kisailtiin viestien merkeissä. Kankaantaan Kisalla oli edustusta kisaladuilla kaikkina kisäpäivinä.

Perjantai 14.2. sprinttipäivä, laji joka on vauhdikas ja tapahtumarikas. N18 sarjan sprintissä Kankaantaan Kisan edustajista Julia Junkkalalla oli epäonnea ja hän kaatui aika-ajossa, Tuuli Raunio eteni aina finaalin saakka ollen lopputuloksissa sijalla 4 vain 0,4 s pronssista. Konsta Mäntyvaara ei edennyt erävaiheeseen M18 sarjassa samoin kävi Jaska Liukselle M20 sarjassa. Päivän kruunasi Elias Mäkisen kova veto M18 sarjassa ja hän nappasi SM-pronssia sarjassaan. ONNEA Eliakselle mitalista!

Lauantaina 15.2. oli yhteislähtöjen päivä Kontiolahden vaativalla radalla. Aamun ensimmäinen startti oli klo.9 N18 sarjan 15 km vapaalla, Julia Junkkala ei startannut koska flunssa on vaivannut viime aikoina mutta Tuuli Raunio taisteli itsensä sijalle 5. ja Aino Pihlava (myöskin sairastelua taustalla) jaksoi sijalle 14.
Miesten puolella M17 sarjassa 20 km vapaalla Elias Mäkinen oli tosi lähellä mitalia tälläkin kertaa sijoittuen sijalle 5. häviten pronssin vaivaisella 1,6 sekunnilla. Harmillisesti Eliaksen katkesi sauva viimeisellä kierroksella, eli siinä saattoi mitalli karata. Samassa sarjassa Konsat Mäntyvaara oli lopputuloksissa sijalla 9. Sarjassa M20 Jaska Lius oli sijalla 30. Pitää muistaa, että sarjoissa oli keskimäärin 80-100 osallistujaa eli pistesijat ovat kovan työn takana.

Sunnuntain 16.2. viesti oli ehkä värikkäin ja odotetuin laji. Odotusarvoa lisäsi sekin, että Kankaantaan Kisalla on menossa Viestikultaa vuoteen 2022 mennessä-projekti. Tavoitteena siinä on kultaa sekä naisten että miesten puolella. Epäonneksemme emme saaneet M18-sarjaan joukkuetta, koska Tuukka Kupiainen joutui jäämään kotiin korkean kuumeen vuoksi.
Naisten sarjassa N18 kantoivat menestyksen taakan kuitenkin harteillaan hienosti. Tuloksena oli SM-hopeaa joukkueella Aino Pihlava (p), Julia Junkkala (v) ja Tuuli Raunio (v). ONNEA tytöille!

Mukana kisareissulla oli huippuhyvä huoltotiimi ja iso joukko hiihtäjien vanhempia ja tuttavia!